Palau de Congressos

Aquest mes a l'Auditori…

<
maig 2024
>
DL
DM
DM
DJ
DV
DS
DG
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Recomanem

Auditori Obert: Sistema de comunicació per a persones amb discapacitat auditiva

Ara l'Auditori Palau de Congressos de Girona és més accessible gràcies al servei de bucles d'inducció magnètica que posa a disposició de les persones amb discapacitat o pèrdua auditiva. El sistema és apte per a persones usuàries d'audiòfons o implant coclear en posició T.

Aquest sistema transforma el senyal sonor en un camp magnètic, que és captat pels sistemes de pròtesi o implants de les persones usuàries oferint un so més net i intel·ligible. Suposa una notable millora en la interacció sonora dels usuaris de l'Auditori Palau de Congressos amb pròtesis, permetent-los incrementar la senyal del so i les converses.

L'Auditori Palau de Congressos de Girona ofereix aquest sistema per a tots els actes que organitza a les seves tres sales principals així com en els punts principals d'atenció al públic, entre ells les taquilles de l'Auditori.

Funcionament

El sistema facilita a l'usuari la comprensió de la parla i la recepció del so de manera nítida. Aquest sistema ofereix la possibilitat de situar-se a qualsevol lloc de la sala i ajustar el volum de manera individualitzada segons les necessitats de cada usuari ja sigui a través del receptor, de l'audiòfon o de la l'APP de l'audiòfon o implant.

Per utilitzar aquest servei amb totes les garanties de funcionament, es recomana a les persones usuàries assegurar-se de disposar de l'actualització necessària que fa compatible l'ús del bucle amb el seu dispositiu. Aquesta consulta es pot realitzar al seu proveïdor o especialista auditiu de referència.

Com reservar un bucle magnètic

Les persones que ho necessitin poden reservar el seu bucle d'inducció magnètica enviant un correu electrònic a auditoriobert@auditorigirona.org, indicant l'esdeveniment al qual assistirà i el nombre d'aparells que necessita.

Unitats limitades a 16.

Amb el suport de:

Fundació 'la Caixa'

Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@auditorigirona.org | Transparència | Plànol aparcaments