Palau de Congressos

Aquest mes a l'Auditori…

<
gener 2023
>
DL
DM
DM
DJ
DV
DS
DG
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Recomanem

Venda d'entrades i abonaments

Canals de venda

Web

Podeu comprar entrades en línia fins a 30 minuts abans de l'inici del concert. L'Auditori no es fa responsable de les entrades adquirides a través de plataformes de venda no oficials.

Taquilles venda anticipada:

Auditori de Girona: dimarts i dijous d'11 a 13 h (excepte festius). La taquilla de l'Auditori romandrà tancada del 2 d'agost al 5 de setembre (ambdós inclosos).

Teatre Municipal: de dimecres a divendres de 13 a 17 h (excepte festius).

Taquilles dia de l'espectacle:

Des d'una hora abans de l'inici de l'activitat (si n'hi ha de disponibles).

Ibercamera:

Més informació a www.ibercameragirona.cat.

Temporada Alta:

Més informació a www.temporada-alta.com.

Abonaments

Combinació de diferents concerts i estils de música amb la personalització d'un abonament 100% flexible:

Abonament a la carta*:

De 3 a 5 espectacles de la programació de l'Auditori de Girona, Sala La Planeta o Teatre Municipal i amb un 20% de descompte. Si es compren 6 o més espectacles: 25% de descompte.

Abonament a la carta Girona Cultura*:

Amb la Targeta Girona Cultura, de 3 a 5 espectacles de la programació de l'Auditori de Girona, Sala La Planeta o Teatre Municipal a un 25% de descompte. Si es compren 6 o més espectacles: 30% de descompte.

(*) Els concerts d'Ara Malikian i Rufus Wainwright n'estan exclosos.

Abonament Grans Concerts de Clàssica:

Les millors localitats de Platea (zones A, B i D) a un preu únic.
Preu abonament: 115 € (estalvi: 46 €).

Abonament Jove Grans Concerts de Clàssica:

Per als menors de 30 anys, 4 concerts de clàssica a un preu molt especial.
Preu abonament: 60 € (estalvi: 54 €).

Abonaments Grans Concerts de Clàssica

Jordi Savall: Requiem de Mozart
Diumenge 22/01/23: 58 € / Jove 38 €

Mahler Chamber Orchestra & Pablo Heras-Casado
Divendres 17/02/23: 40 € / Jove 28 €

La Segona de Brahms amb l'OBC
Diumenge 05/03/23: 28 € / Jove 18 €

Midori i la Franz Schubert Filharmonia
Divendres 28/04/23: 35 €* / Jove 30 €**

(*) Les localitats seran a Platea A o Llotges de Platea A.

(**) Les localitats seran a la Zona B.

Descomptes

15% de descompte: per a usuaris/àries de la targeta Girona Cultura 30+ i de la targeta Girona Cultura 16–29; persones amb targeta acreditativa de discapacitat; persones en situació d'atur; famílies nombroses i monoparentals, i persones jubilades o majors de 65 anys.

3 €/entrada: per a usuaris/àries de la targeta Girona Cultura 16–29. Aquest descompte s'aplica únicament a la zona amb tarifa més econòmica (entrades són limitades).

50% de descompte: per a usuaris/àries de la targeta Girona Cultura 0–15 (entrades limitades).

Informació important
Els descomptes són personals, intransferibles, no acumulables i un cop efectuada la compra ja no es podran aplicar. Els descomptes són limitats i únicament es poden aplicar fins una setmana abans del concert. Les entrades adquirides amb descompte s'hauran de recollir a la taquilla amb un mínim de 30 minuts d'antelació a l'inici de l'espectacle. Per tal de validar les entrades adquirides amb descompte, caldrà presentar a taquilles el DNI i la documentació que acrediti el dret a la reducció de preu. Els descomptes són aplicables als concerts organitzats per l'Auditori de Girona i que formen part de la seva programació (excepte els exclosos). Consulteu els descomptes dels concerts d'Ibercamera, Festival Strenes, així com qualsevol altre organitzat per promotors externs a l'enllaç de venda de cada espectacle.

Descomptes per a grups

S'ofereixen preus especials per a grups d'un mínim de 20 persones en la compra anticipada.

Paquet Familiar

El concert Les millors BSO de Disney compta amb un preu especial per a famílies: paquet vàlid per a un grup de 4 persones: 95 €

Accessibilitat

Les persones usuàries de cadira de rodes podran adquirir entrades, dins la zona de la sala reservada per aquest ús, tant per telèfon com de forma presencial. Dins d'aquesta zona, podran beneficiar-se d'una reducció de preu del 50% en el moment de la compra tant en la seva entrada, com en la d'un acompanyant.

Per tal de validar les entrades adquirides amb descompte, caldrà presentar a les taquilles el DNI i la documentació que acrediti el dret a la reducció de preu, amb un mínim de 30 minuts d'antelació a l'inici de l'espectacle.

Per facilitar un accés còmode als concerts, les persones amb diversitat funcional i aquelles que requereixin una atenció especial, tenen a la seva disposició un servei d'assessorament i ajuda en la venda d'entrades:

· Telèfon: 972 207 634 (dimarts i dijous d'11 a 13 h)

· Correu: taquilles@auditorigirona.org

Vine a l'Auditori amb Apropa Cultura

L'Auditori de Girona facilita l'accés a col·lectius amb discapacitats o en situació de vulnerabilitat participant en el programa Apropa Cultura. Més informació a www.apropacultura.cat.

Espai Calma

Sala on els usuaris que ho necessitin trobaran un espai de tranquil·litat i recolliment durant els concerts (dones en situació d'alletament o espectadors que tinguin alta sensibilitat acústica, entre d'altres).

Servei de cangur

Un servei de cangur als concerts: Canta Gran!, SCIC & Metropolitan Union i El Pony Pisador. Servei gratuït des d'una hora abans de l'inici del concert i fins la seva finalització. Servei destinat a infants d'entre 3 i 14 anys. Cal reservar plaça amb un mínim d'un setmana d'antelació a auditoriobert@auditorigirona.org.

Xecs Regal

Amb el Xec regal, oferim una opció de regal bescanviable per entrades dels espectacles de la programació de l'Auditori de Girona, Teatre Municipal i Sala La Planeta.

Possibilitat d'adquirir xecs regal de 30 €, 50 € i 100 €.

Venda en línia i taquilles.

Condicions generals

L'adquisició d'entrades significa l'acceptació de les condicions següents:

Menors d'edat: els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult per assistir a un concert de l'Auditori.

Els menors de 3 anys han d'adquirir una entrada de pagament per al concert de Nadales pels més menuts, ja que està especialment recomanat per al públic d'aquesta edat.

Per la resta de concerts, els nens menors de 3 anys que no ocupin seient, hauran d'obtenir una entrada gratuïta per tal de poder accedir al recinte. Aquesta entrada caldrà recollir-la a la taquilla de l'Auditori en el moment d'entrar al concert.

Reemborsament de localitats: no es retornarà l'import de les entrades en cap cas, excepte per cancel·lació d'un espectacle.

Puntualitat: els espectacles començaran puntualment a l'hora indicada. Un cop començat el concert, no serà permesa l'entrada al recinte fins al descans, si n'hi hagués. Altrament, un cop iniciada la funció, no es retornarà l'import de les entrades.

Canvis de la programació: l'organització podrà alterar, si les circumstàncies ho reclamen, les dates, la programació, els horaris o els intèrprets anunciats en el seu programa.

L'organització es reserva el dret d'admissió.

L'Auditori de Girona no es fa responsable dels concerts i/o activitats musicals organitzades per promotors externs que no estiguin inclosos en la seva programació estable.

L'Auditori de Girona no garanteix l'autenticitat de les entrades si no han estat adquirides als punts oficials de venda.


Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@auditorigirona.org | Transparència | Plànol aparcaments