Palau de Congressos

Aquest mes a l'Auditori…

<
maig 2024
>
DL
DM
DM
DJ
DV
DS
DG
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Recomanem

Venda d'entrades i abonaments

Canals de venda

Web

Podeu comprar entrades en línia fins a 30 minuts abans de l'inici del concert. L'Auditori no es fa responsable de les entrades adquirides a través de plataformes de venda no oficials.

Taquilles venda anticipada:

Auditori de Girona: dimarts i dijous d'11 a 13 h (excepte festius).

Teatre Municipal: de dimecres a divendres de 13 a 17 h (excepte festius).

Taquilles dia de l'espectacle:

Des d'una hora abans de l'inici de l'activitat (si n'hi ha de disponibles).

Abonaments

Combinació de diferents concerts i estils de música amb la personalització d'un abonament 100% flexible:

Abonament a la carta*:

De 3 a 5 espectacles de la programació de l'Auditori de Girona, Sala La Planeta o Teatre Municipal i amb un 20% de descompte. Si es compren 6 o més espectacles: 25% de descompte.

Abonament a la carta Girona Cultura*:

Amb la Targeta Girona Cultura, de 3 a 5 espectacles de la programació de l'Auditori de Girona, Sala La Planeta o Teatre Municipal a un 25% de descompte. Si es compren 6 o més espectacles: 30% de descompte.

(*) Els concerts de Javier Camarena, The Tyets, Sara Baras, Laura Andrés i concerts familiars estan exclosos de descompte.

Abonament Grans Concerts de Clàssica:

Les millors localitats de Platea (zones A, B i D) a un preu únic.
Preu abonament: 75 € (estalvi: 33 €). Preu sense abonament: 108 €.

Abonament Jove Grans Concerts de Clàssica:

Per als menors de 30 anys, 3 concerts de clàssica a un preu molt especial.
Preu abonament: 50 € (estalvi: 48 €). Preu sense abonament: 98 €.

Abonaments Grans Concerts de Clàssica

Javier Camarena, tenor
Diumenge 14/01/24: 58 € / Jove 48 €

Bach: La Passió segons Sant Joan
Diumenge 17/02/24: 25 € / Jove 25 €

Orquestra Simfònica del Liceu
Dissabte 07/04/24: 25 € / Jove 25 €

Abonament Experiència Clàssica

Concerts únics a nivell artístic presentats en un format íntim perquè el públic gaudeixi plenament d'una experiència musical única a un preu reduït.
Preu abonament: 70 € (estalvi: 30 €). Preu sense abonament: 100 €.

Abonament Experiència Clàssica

Amandine Beyer & GLI Incogniti (Sala de Cambra)
Diumenge 28/04/24: 25 €

Trio Fortuny & Mal Pelo (Sala de Cambra)
Diumenge 19/04/24: 25 €

Núria Rial (Claustre de la Catedral)
Dimecres 29/05/24: 25 €

Isabelle Faust (Claustre de la Catedral)
Dijous 06/06/24: 25 €

Paquets familiars

El concert Marvel vs DC Simfònic compta amb un paquet per a 4 persones: 95 €.

El concert de Reggae per xics compta amb un paquet per a 4 persones: 38 €.

Descomptes *

15% de descompte: per a usuaris/àries de la targeta Girona Cultura 30+ i de la targeta Girona Cultura 16–29; persones amb targeta acreditativa de discapacitat; persones en situació d'atur; famílies nombroses i monoparentals, i persones jubilades o majors de 65 anys.

3 €/entrada: per a usuaris/àries de la targeta Girona Cultura 16–29. Aquest descompte s'aplica únicament a la zona amb tarifa més econòmica (entrades són limitades).

50% de descompte: per a usuaris/àries de la targeta Girona Cultura 0–15 (entrades limitades).

Informació important
Els descomptes són personals, intransferibles, no acumulables i un cop efectuada la compra ja no es podran aplicar. Els descomptes són limitats i únicament es poden aplicar fins una setmana abans del concert. Les entrades adquirides amb descompte s'hauran de recollir a la taquilla amb un mínim de 30 minuts d'antelació a l'inici de l'espectacle. Per tal de validar les entrades adquirides amb descompte, caldrà presentar a taquilles el DNI i la documentació que acrediti el dret a la reducció de preu. Els descomptes són aplicables als concerts organitzats per l'Auditori de Girona i que formen part de la seva programació (excepte els exclosos). Consulteu els descomptes dels concerts d'Ibercamera, Festival Strenes, així com qualsevol altre organitzat per promotors externs a l'enllaç de venda de cada espectacle.

(*) Els concerts de Javier Camarena, The Tyets, Sara Baras, Laura Andrés i concerts familiars estan exclosos de descompte.

Descomptes per a grups

S'ofereixen preus especials per a grups d'un mínim de 20 persones en la compra anticipada.

Accessibilitat

Les persones usuàries de cadira de rodes podran adquirir entrades, dins la zona de la sala reservada per aquest ús, tant per telèfon com de forma presencial. Dins d'aquesta zona, podran beneficiar-se d'una reducció de preu del 50% en el moment de la compra tant en la seva entrada, com en la d'un acompanyant.

Per tal de validar les entrades adquirides amb descompte, caldrà presentar a les taquilles el DNI i la documentació que acrediti el dret a la reducció de preu, amb un mínim de 30 minuts d'antelació a l'inici de l'espectacle.

Per facilitar un accés còmode als concerts, les persones amb diversitat funcional i aquelles que requereixin una atenció especial, tenen a la seva disposició un servei d'assessorament i ajuda en la venda d'entrades:

· Telèfon: 972 207 634 (dimarts i dijous d'11 a 13 h)

· Correu: taquilles@auditorigirona.org

Sistema de comunicació per a persones amb discapacitat auditiva disponible per les persones que ho sol·licitin. Més informació aquí.

Vine a l'Auditori amb Apropa Cultura

L'Auditori de Girona facilita l'accés a col·lectius amb discapacitats o en situació de vulnerabilitat participant en el programa Apropa Cultura. Més informació a www.apropacultura.cat.

Xecs Regal

Amb el Xec regal, oferim una opció de regal bescanviable per entrades dels espectacles de la programació de l'Auditori de Girona, Teatre Municipal i Sala La Planeta.

Possibilitat d'adquirir xecs regal de 30 €, 50 € i 100 €.

Venda en línia i taquilles.

Condicions generals

L'adquisició d'entrades significa l'acceptació de les condicions següents:

Menors d'edat: els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult per assistir a un concert de l'Auditori.

Els menors de 3 anys han d'adquirir una entrada de pagament per al concert de Madame Lumière, ja que està especialment recomanat per al públic d'aquesta edat.

Per la resta de concerts, els nens menors de 3 anys que no ocupin seient, hauran d'obtenir una entrada gratuïta per tal de poder accedir al recinte. Aquesta entrada caldrà recollir-la a la taquilla de l'Auditori en el moment d'entrar al concert.

Reemborsament de localitats: no es retornarà l'import de les entrades en cap cas, excepte per cancel·lació d'un espectacle.

Puntualitat: els espectacles començaran puntualment a l'hora indicada. Un cop començat el concert, no serà permesa l'entrada al recinte fins al descans, si n'hi hagués. Altrament, un cop iniciada la funció, no es retornarà l'import de les entrades.

Canvis de la programació: l'organització podrà alterar, si les circumstàncies ho reclamen, les dates, la programació, els horaris o els intèrprets anunciats en el seu programa.

L'organització es reserva el dret d'admissió.

L'Auditori de Girona no es fa responsable dels concerts i/o activitats musicals organitzades per promotors externs que no estiguin inclosos en la seva programació estable.

L'Auditori de Girona no garanteix l'autenticitat de les entrades si no han estat adquirides als punts oficials de venda.


Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@auditorigirona.org | Transparència | Plànol aparcaments