Palau de Congressos

Aquest mes a l'Auditori…

<
maig 2022
>
DL
DM
DM
DJ
DV
DS
DG
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Recomanem

Venda d'entrades i abonaments

Canals de venda

Web

Podeu comprar entrades en línia fins a 30 minuts abans de l'inici del concert. L'Auditori no es fa responsable de les entrades adquirides a través de plataformes de venda no oficials.

Taquilles venda anticipada:

Auditori de Girona: dimarts i dijous d'11 a 13 h (excepte festius).

Teatre Municipal: de dimecres a divendres de 13 a 17 h (excepte festius). Els dies 24 i 31 de desembre i 6 de gener la taquilla romandrà tancada.

Taquilles dia de l'espectacle:

Des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle (fins a completar l'aforament).

Ibercamera:

Més informació a www.ibercameragirona.cat.

Temporada Alta:

Més informació a www.temporada-alta.com.

Abonaments

Els abonaments inclouen espectacles de la programació pròpia de l'Auditori de Girona, Teatre Municipal i la sala La Planeta.

Abonaments a la Carta

Abonament a la carta 3 (*):
de 3 a 5 espectacles.
Tarifa general: 20% descompte
Targeta Girona Cultura: 25% de descompte

Abonament a la Carta 6 (*):
6 o més espectacles.
Tarifa general: 25% descompte
Targeta Girona Cultura: 30% de descompte

Nota: queden exclosos d'aquests abonaments els concerts familiars, els concerts del cicle Ibercamera, Temporada Alta, així com qualsevol concert organitzat per promotor extern.

Descomptes per a grups

S'ofereixen preus especials per a grups d'un mínim de 20 persones en la compra anticipada. Podeu consultar disponibilitat a taquilles, al telèfon 972 207 634 (dimarts i dijous d'11 a 13 h) o enviant un correu a taquilles@auditorigirona.org.

Descomptes

15% de descompte: per a usuaris/àries de la targeta Girona Cultura 30+ i de la targeta Girona Cultura 16–29; persones amb targeta acreditativa de discapacitat; persones en situació d'atur; famílies nombroses i monoparentals, i persones jubilades o majors de 65 anys.

3 €/entrada: per a usuaris/àries de la targeta Girona Cultura 16–29. Aquest descompte s'aplica únicament a la zona amb tarifa més econòmica.

50% de descompte: per a usuaris/àries de la targeta Girona Cultura 0–15.

Els descomptes són limitats i únicament es podran aplicar fins a una setmana abans del concert.

Els descomptes són personals i no transferibles i no es podran acumular entre ells.

Les entrades adquirides amb descompte s'hauran de recollir a la taquilla amb un mínim de 30 minuts d'antelació a l'inici de l'espectacle. Per tal de validar les entrades adquirides amb descompte, caldrà presentar a taquilles el DNI i la documentació que acrediti el dret a la reducció de preu.

Els descomptes són aplicables als concerts organitzats per l'Auditori de Girona i que formen part de la seva programació. Consulteu els descomptes dels concerts d'Ibercamera, Temporada Alta, així com qualsevol altre organitzat per promotors externs a l'enllaç de venda de cada espectacle

Persones amb diversitat funcional

Les persones usuàries de cadira de rodes podran adquirir entrades, dins la zona de la sala reservada per aquest ús, tant per telèfon com de forma presencial. Dins d'aquesta zona, podran beneficiar-se d'una reducció de preu del 50% en el moment de la compra tant en la seva entrada, com en la d'un acompanyant.

Per tal de validar les entrades adquirides amb descompte, caldrà presentar a les taquilles el DNI i la documentació que acrediti el dret a la reducció de preu, amb un mínim de 45' d'antelació a l'inici de l'espectacle.

Per facilitar un accés còmode als concerts, les persones amb diversitat funcional i aquelles que requereixin una atenció especial, tenen a la seva disposició un servei d'assessorament i ajuda en la venda d'entrades:

· Telèfon: 972 207 634 (dimarts i dijous d'11 a 13 h)

· Correu: taquilles@auditorigirona.org

Xecs Regal

Amb el Xec regal, oferim una opció de regal bescanviable per entrades dels espectacles de la programació de l'Auditori de Girona, Teatre Municipal i Sala La Planeta.

Possibilitat d'adquirir xecs regal de 30 €, 50 € i 100 €.

Venda en línia i taquilles.

Nota: els xecs regal només són bescanviables pels espectacles que es venen a través de www.girona.cat/entrades i tenen una validesa d'un any des de la data de compra.

Condicions generals

L'adquisició d'entrades significa l'acceptació de les condicions següents:

Menors d'edat: els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult per assistir a un concert de l'Auditori.

Els menors de 3 anys han d'adquirir una entrada de pagament per al concert de Nadales pels més menuts, ja que està especialment recomanat per al públic d'aquesta edat.

Per la resta de concerts, els nens menors de 3 anys que no ocupin seient, hauran d'obtenir una entrada gratuïta per tal de poder accedir al recinte. Aquesta entrada caldrà recollir-la a la taquilla de l'Auditori en el moment d'entrar al concert.

Reemborsament de localitats: no es retornarà l'import de les entrades en cap cas, excepte per cancel·lació d'un espectacle.

Puntualitat: els espectacles començaran puntualment a l'hora indicada. Un cop començat el concert, no serà permesa l'entrada al recinte fins al descans, si n'hi hagués. Altrament, un cop iniciada la funció, no es retornarà l'import de les entrades.

Canvis de la programació: l'organització podrà alterar, si les circumstàncies ho reclamen, les dates, la programació, els horaris o els intèrprets anunciats en el seu programa.

L'organització es reserva el dret d'admissió.

L'Auditori de Girona no es fa responsable dels concerts i/o activitats musicals organitzades per promotors externs que no estiguin inclosos en la seva programació estable.

L'Auditori de Girona no garanteix l'autenticitat de les entrades si no han estat adquirides als punts oficials de venda.

Condicions específiques relacionades amb la covid-19

Et demanarem les teves dades de contacte en el moment de la compra per poder contactar amb tu si fos necessari.

En cas de suspensió d'un concert, podràs decidir si vols conservar la teva entrada per a la nova data o, si ho prefereixes, podràs sol·licitar la devolució dins el termini establert.

En cas de cancel·lació definitiva, tornarem a tothom l'import corresponent.

En cas que amb motiu de la pandèmia, es redueixi l'aforament de la sala, i part del públic hagi de renunciar a la seva entrada, es prioritzarà l'ordre de compra. El públic que es quedi fora del màxim d'aforament se li retornarà tot l'import.

És important que arribis al concert amb temps i que consultis l'hora i porta d'accés a l'edifici.

Intenta pagar amb targeta en el moment de fer la compra a taquilles.

Porta les teves entrades descarregades al mòbil.

Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@auditorigirona.org | Transparència | Plànol aparcaments