Palau de Congressos

Aquest mes a l'Auditori…

<
novembre 2022
>
DL
DM
DM
DJ
DV
DS
DG
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 

Recomanem

Auditori Obert

Els Colors de Duke Ellington

Cascai Teatre & Girona Jazz Project Concert

Foto

Dimecres 19 d'abril DE 2023, 00 h

Sala Montsalvatge

6 ¤ / alumne

De la mà d’un dels grans compositors, directors i intèrprets de la història del jazz, Duke Ellington, presentem un concert teatralitzat, on una banda de nou músics i dos actors ens proposaran un viatge musical a través de la història del jazz, tot passant per l’univers humorístic de Marcel Tomàs que a banda d’exercir com a mestre de cerimònies, interpretarà, juntament amb els músics, coreografies, esquetxos còmics i cançons. Tot plegat al servei d’un show divertit i hilarant amb una banda sonora impecable i la inestimable participació del públic.

Un viatge musical per diferents estils jazzístics des dels seus inicis a principis del S.XX fins a l’actualitat on els músics, a banda de tocar, també fan d’intèrprets i participen en l’escena de manera activa juntament amb l’actor Marcel Tomàs.

L’espectacle està pensat com un show per divertir i gaudir del jazz d’una manera diferent, i també, com no podia ser d’altra manera, amb la participació del públic.

Aquest espectacle és una coproducció de la Girona Jazz Project i Cascai Teatre amb la col·laboració del Festival Temporada Alta.

INSCRIPCIONS:

Cal omplir [AQUESTA FITXA] i enviar-la per correu electrònic a auditoriobert@auditorigirona.org

Les escoles de Girona, després de fer l'inscripció a l'Auditori, recordeu sol•licitar la subvenció a La Caseta Serveis Educatius. [ENLLAÇ SUBVENCIÓ CASETA]

Tots els concerts tenen un límit màxim d’aforament. En cas que les sol•licituds superin el nombre de places, aquestes s’assignaran per ordre de preinscripció.

INSCRIPCIONS: de l'1 al 24 de setembre.

Intèrprets

Repartiment: Marcel Tomàs, Toni Escribano, Xavi Molina, Adrià Bauzó, Jordi Casas, Tomàs Pujol, Aleix Cansell, Raúl Gallego, Albert Clapés, Raúl Pérez, Pablo Martín.
Creació i direcció artística: Marcel Tomàs
Direcció musical i arranjaments: Xavier Molina i Adrià Bauzó
Assessorament coreogràfic: Marta Ribera
Disseny de llums: Gerard Canadell
Disseny de so: Carles Xirgo
Fotografia i disseny gràfic: Marcel Asso

Durada

60 minuts

Dirigit a alumnes de 1er a 4art d’ESO i Batxillerat

Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@auditorigirona.org | Transparència | Plànol aparcaments