Auditori de Girona
Festival Nits de Clàssica
GIRONA 2019 · 26 juny / 30 de juliol

SEIENT SORPRESA
A un preu molt especial

Estigues atent a la pàgina web i a les xarxes socials, ja que durant el festival es posaran a la venda entrades de diferents concerts en la modalitat de seient sorpresa.

Aquesta localitat no té numeració i l'usuari coneixerà la ubicació en el moment d'accedir al concert. Les localitats seient sorpresa estaran situades a les zones amb el preu més elevat. Entrades limitades.

Compra l'entrada del concert al qual vols assistir i imprimeix-la. Acosta't a la taquilla del recinte del concert, des d'una hora abans del seu inici, i bescanvia el seient sorpresa per la teva entrada numerada.

Nota: si un mateix comprador adquireix més d'un SEIENT SORPRESA, no es garantirà que les localitats estiguin ubicades de costat. Al SEIENT SORPRESA no se li aplicarà cap descompte o promoció.

PREU EMOCIONAL
Posa preu a les teves emocions!

A la sortida del concert, tu fixes el preu de l'entrada en funció de l'experiència obtinguda. Les entrades es lliuraran a partir d'una hora abans de l'inici del concert i per estricte ordre d'arribada fins a exhaurir l'aforament

NITS 4G

Sou instagramers, tuitaires, bloguers? Veniu a Nits de Clàssica i convertiu-vos en influencer del festival. Envieu un correu a info@auditorigirona.org i aconseguiu l'acreditació. Us reservem una zona especial per a vosaltres. Places limitades.

EL GUIA MUSICAL
Parlem del concert?

Trobades prèvies als concerts per explicar el repertori i les obres del programa, obertes a totes les persones que han adquirit l'entrada. Mitja hora abans de l'inici del concert a l'entrada del recinte.

Venda d'entrades i abonaments

Entrades ja a la venda.

Venda per Internet

[ COMPRAR ENTRADES ]

Taquilles

Taquilles de l'Auditori de Girona: consulteu horaris al web.

Taquilles Teatre Municipal: consulteu horaris al web.

Taquilles del recinte on tingui lloc el concert: des d'una hora abans de l'inici del concert (només entrades del dia).

Paquets i abonaments

 • Paquet a la carta 3: a partir de 3 concerts del festival, descompte del 20 %.
 • Paquet a la carta 3 Girona Cultura: a partir de 3 concerts del festival, descompte d'un 25% per als membres del Girona Cultura.
 • Paquet a la carta 6: a partir de 6 concerts del festival, descompte del 25 %.
 • Paquet a la carta 6 Girona Cultura: a partir de 6 concerts del festival, descompte d'un 30% per als membres del Girona Cultura.
 • Abonament "Clavecí ben temprat - Benjamin Alard": inclou els tres concerts del 26, 27 i 28 de juny a un preu de 32 €.
 • Abonament "Lieder F. Schubert - Benjamin Appl": inclou els tres concerts del 25, 26 i 28 de juliol a un preu de 32 €.

Descomptes

 • 50% de descompte: Targeta Girona Cultura 0 - 15 anys. En cas d'existir diferents preus per zona, el descompte s'oferirà a la zona amb la tarifa més baixa.
 • Entrades a 3 €: Targeta Girona Cultura 16 - 29 anys.
 • 15% de descompte: Targeta Girona Cultura 30+ i targeta Girona Cultura 16 - 29 anys; persones amb targeta acreditativa de discapacitat; persones en situació d'atur; famílies nombres i monoparentals i persones jubilades o majors de 65 anys.

Més informació de la targeta Girona Cultura al web de Girona Cultura.

Normativa sobre descomptes: són personals, intransferibles i no acumulables; són limitats i aplicables fins a una setmana abans del concert; les entrades adquirides amb descompte s'hauran de recollir a la taquilla amb un mínim de 30 minuts d'antelació a l'inici de l'espectacle. Per validar les entrades amb descompte, caldrà presentar a les taquilles el document d'identitat i la documentació que acrediti el dret a la reducció de preu.

Descomptes per a grups

S'ofereixen preus especials per a grups d'un mínim de 20 persones en la compra anticipada. Podeu consultar disponibilitat enviant un correu a taquilles@ auditorigirona.org.

Accessibilitat per a usuaris amb cadira de rodes

Els espais accessibles són: Auditori de Girona, Auditori de la Mercè, Museu d'Art, Sant Pere Galligants i Catedral de Girona (el Claustre de la Catedral no és un espai accessible). Podeu reservar les vostres entrades enviant un correu a taquilles@auditorigirona.org.

Condicions generals

L'adquisició d'entrades significa l'acceptació de les condicions següents:

 • Reemborsament de localitats: no es retornarà l'import de les entrades en cap cas, excepte per cancel·lació d'un espectacle.
 • Puntualitat: els espectacles començaran puntualment a l'hora indicada i no serà permesa l'entrada al recinte un cop iniciat fins al descans, si n'hi hagués. Un cop iniciada la funció, no es retornarà l'import de l'entrada.
 • Canvis de la programació i dret d'admissió: l'organització podrà alterar, si les circumstàncies ho reclamen, les dates, la programació, els horaris o els intèrprets anunciats en el seu programa i es reserva el dret d'admissió.
 • Puntualitat: els concerts començaran puntualment a l'hora indicada. Un cop començat el concert, no serà permesa l'entrada al recinte ?ns al descans, si n'hi hagués.
 • Canvis i devolucions: no es faran canvis ni es reemborsarà l'import de les entrades en cap cas, excepte per cancel·lació d'un concert. És responsabilitat del comprador validar els descomptes abans de ?nalitzar la compra, per tant no s'acceptaran reclamacions a posteriori per la no aplicació d'un descompte. .
 • Canvis de la programació: l'organització es reserva el dret a modi?car el programa si algun fet aliè a la seva voluntat ho fes imprescindible. .
 • L'organització es reserva el dret d'admissió.
 • L'Auditori de Girona no garanteix l'autenticitat de les entrades si no han estat adquirides als punts o?cials de venda.
© 2024 Fundació Auditori-Palau de Congressos | Pg. de la Devesa, 35, 17001 GIRONA | Tel. +34 872 080 709