BIOGRAFIA

Cristina Membrive, contrabaix

Titulada Superior en Pedagogia del Contrabaix pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona amb el professor Christoph Rahn, ha complementat la seva formació musical amb el professor Nabil Shehata (ex contrabaix solista de la Filharmònica de Berlín) a Múnic i altres professors a Alemanya.

Col·labora des de fa gairebé deu anys amb formacions com l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, la Banda Municipal de Barcelona, l'Orquestra Simfònica del Vallès i ha estat convidada en orquestres com la Philharmonie der Nationen, l'Orquesta Sinfónica de Castilla y León, l'Orquestra del Festival d'Évian o l'Akademisches Sinfonieorchester München entre moltes altres.

També ha participat el nombrosos projectes de cambra, pedagògics i teatrals arreu d'Espanya. Ha impartit classes de contrabaix i piano en escoles de música a Granollers i Barcelona, i actualment complementa la seva activitat musical amb la dedicació terapèutica professional en l'àmbit de la Kinesiologia i la Medicina Tradicional Xinesa en consulta pròpia, que aplica especialment en el tractament dels problemes més habituals dels músics derivats de la pràctica professional.