BIOGRAFIA

Marc Galobardes, violoncel

Deixeble de Laurentiu Sbarcea, cellista del quartet Orpheus, i molt influenciat per Charles-André Linale, primer violí del citat quartet que va ser el seu mestre de música de cambra.

Ha col·laborat amb orquestres com la Düsseldorfer Symfonikern, la Orquestra Simfònica de Castella i Lleó, la Orquesta Nacional de España, la Orquestra del Gran Teatre del Liceu o l´Ensemble de l´Orquestra de Cadaqués. Actualment es col·laborador habitual de L´OBC.

Com a membre de l´Ensemble de música contemporània "Barcelona 216" ha actuat com a solista a la sala de cambra de l´Auditori de Barcelona, interpretant Snow in june del compositor xinés Tan Dun. Amb l´obra per a violoncel sol i electrònica l´Aube Assaille del compositor català Hector Parra, ha actuat a l´Auditori de Barcelona, a l´Auditori de Saragossa i a la sala de l´IVAM de Valencia.

Ha participat també en festivals a Guanajuato (Mèxic), Primavera Sound (Barcelona), El Grec (Barcelona), i ha actuat en ciutats i sales com El Cairo (Egipte), Schoenberg Zaal (Viena), Radio Flamenca (Bruselles), Conservatori Chopin (Varsovia).

Es membre del quartet de violoncels Sandaran.