Palau de Congressos

Aquest mes a l'Auditori…

<
agost 2022
>
DL
DM
DM
DJ
DV
DS
DG
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Recomanem

El Llac dels Cignes

Ballet Clàssic d'Ucranïa

Foto

Dimarts 12 de juliol DE 2022, 20 h

Sala Montsalvatge

De 40 a 45 ¤

Seguint la tradició i l'esperit del ballet clàssic, aquesta sumptuosa producció del Ballet Clàssic d'Ucraïna captura tota la bellesa i el drama de l'autèntic ballet romàntic, un clàssic de tots els temps que crida totes les generacions.

A cadascuna de les presentacions, la motivació principal del Ballet Clàssic d'Ucraïna és cuidar les tradicions i l'essència del ballet clàssic més pur, fent-ne una festa pels sentits amb l'encant del seu vestuari i la vistositat de les seves decoracions; generant un equilibri fascinant entre la perfecció de les línies i la sobrietat de les seves coreografies.

Amb els millors ballarins ucraïnesos dirigits per la coreògrafa Natalia Kazatska, el Ballet Clàssic d'Ucraïna, recrea amb singular mestratge les obres claus del ballet universal. Aquesta companyia emergent amb seu a la ciutat de Khàrkiv, un veritable referent d'aquest gènere, és l'encarregada de portar a escena obres mestres com El Llac dels Cignes, El Trencanous, Giselle, La Bella Dorment, etc.

Una captivadora història d'amor (un príncep, una bella jove transformada en cigne pel conjur d'un bruixot, un engany mortal...), el virtuós doble paper d'Odette/Odile, la força de la música de Txaikovski, i un de els més grans pas de deux del repertori del ballet, converteixen El Llac dels Cignes en una experiència única!

Un entorn romàntic, una coreografia esplèndida i una inoblidable història d'amor sentenciat es combinen per fer d'El Llac dels Cignes un autèntic ballet clàssic, aclamat pel públic a tot el món.

Durant la seva àmplia trajectòria, el Ballet Clàssic d'Ucraïna ha realitzat nombroses i reeixides gires recorrent els millors escenaris d'Europa.

Intèrprets

Ballet Clàssic d'Ucraïna
Natalia Kazatska, coreògrafa

Programa

P. I. Txaikovski: El Llac dels Cignes

Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@auditorigirona.org | Transparència | Plànol aparcaments